Het echte leven begint
Door: Leah
Blijf op de hoogte en volg Leah
11 Januari 2017 | Verenigde Staten, Renton
Volgende stop: De bank. Je kan hier eigenlijk nergens met je normale bankpas betalen en dus is het handig om je aan te melden bij een bank. Gelukkig ging dit heel vlot en was dit wel een succes.
Daarna was het tijd om mij in te gaan schrijven voor courses. Omdat ik een bepaald visum heb moet ik een bepaald aantal studie punten behalen in dit jaar. De invulling hiervan is heel vrij. Bellevue college was de meest voor de hand liggende keus en dus werd dit onze 3de stop. Ook dit ging niet helemaal zoals we gepland hadden. We werden in een wachtrij gezet van een uur en dus besloten we om in dat uur even naar huis en terug te rijden. Toen we aan de beurt waren ,bleek dat ze ons niet echt verder konden helpen. Thuis heb ik daarom naar andere scholen gekeken, want deze boden wel leuke lessen aan.
Na al het geregel, wisselden we van plek in de auto en kreeg ik een mini toer door Seattle. We reden naar een wijk ergens aan het water en daar was onze laatste stop: Lunch ( het was nu al 3 uur )! Eenmaal weer thuis hebben we nog veel research gedaan naar welke school het leukste zou zijn en welke courses ik dan ga volgen. Uiteindelijk heb ik me nu ingeschreven op een school ergens boven Seattle. Hier ga ik een soort muziek klas volgen voor 8 weken lang. Ook moet ik nog een Amerikaans rijbewijs gaan halen. De volgende dag kon ik mijn knowledge test gaan doen. ( mooi bruggetje naar Dinsdag )
Dinsdag:
Gister was het de eerste dag dat ik alleen was en dat ik kon relaxen. Sinds ik in Amerika ben is er nog geen dag geweest dat ik kon doen waar ik op dat moment zin in had. Ik ben dus even naar de school gereden om te weg te oefenen. Ook heb ik dus mijn test gedaan en ik heb hem gelukkig gehaald! Vandaag ga ik even bellen om mijn road test in te plannen. Verder heb ik gekookt gister, mijn was gedaan en laatste dingetjes doorgenomen. Ik ben door mijn Community Counselor in contact gekomen met andere au pairs hier in de buurt. Binnenkort maar eens de stad in met z'n alle.
12 Januari 2017 - 13:10
Oma:
Hallo lieverd,
oma is harstikke trots dat jij zo zelfstandig bent. Heel indrukwekkend en volgens mij ben jij wel in een leuke familie terecht gekomen. Lieverd ik blijf jou volgen, want ik vind het leuk om te weten waf jij allemaal mee maakt. Kusjes oma